buna ziua
daca emit factura cu taxa de aeroport pt biletele cumparate cum se contabilizeaza?? la primire bilet contez pe 628, dar la iesire daca contabilizez pe 704 maresc cifra de afaceri si firma devine platitoare de tva.este corect cu 704??
multumesc
@iancuveronica, imi cer scuze, am omis o virgula, acum am observat. Am vrut sa scriu ca inregistrarea este corecta, dar nu inteleg de ce refactureaza aceste servicii . In acest caz nu stiu daca trebuie inregistrate pe cheltuieli. Cum sa inregistrezi o cheltuiala si apoi sa refacturezi? Chiar daca este evidentiat si venitul. Ceva nu este in regula, sau imi scapa mie. :)
este o agentie de turism care cumpara bilete de la [EDITAT], acestia facturand biletul si taxele de aeroport, iar agentia la randul ei cand vinde biletul refactureaza taxele de aeroport
Agentie de turism
JENIFER
In cazul unei agentii de turism,biletele de avion trebuie inregistrate pe 628(factura furnizor) si pe 704(factura client)?Nu se pot inregistra pe 462 si dupa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.