avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Mapot inregistra ca platitor de TVA daca sunt PFA si ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Mapot inregistra ca platitor de TVA daca sunt PFA si nu am depasit cifra de afaceri de 35000Euro??

Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum ma pot inregistra platitor de TVA daca sun autorizata ca PFA si nu am depasit cifra de afaceri de 35000 Euro.
va puteti inregistra, insa trebuie sa aveti in vedere daca va avantajeaza inregistrarea. In multe situatii nu aveti decat de pierdut ca platirtor de TVA ca PFA, + evidentele, declaratiile si platile care urmeaza sa le efectuati ca platitor de TVA
Multumesc! am analizat e mai ok platitor pentru situatia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-inregistrare ca platitor de tva danabobo danabobo Buna ziua ,in urma modificarilor legislative toate PFA-urile sunt obligate sa depuna declaratia 070 si sa se inregistreze in scopuri de tva?Mai precis un pfa ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit cu tva bogdanblue bogdanblue Buna seara, As avea si eu o intrebare. Se poate infiinta un PFA norma de venit cu TVA chiar daca nu depasesc 35000E pe luna. Multumesc. (vezi toată discuția)
Pfa depasire plafon 35000 vibana vibana Buna ziua, Am aflat cu stupoare, de la controlul financiar de acest plafon , pe care eu il stiam de 2 miliarde de lei vechi. In fine, situatia este ... (vezi toată discuția)