avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare cmi-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare cmi-uri

buna ziua, am si eu o intrebare in ceea ce priveste suspendarea unui cabinet medical stomatologic, in situatia in care medicul a nascut si trece in concediul de crestere a copilului el trebuie sa isi suspende activitatea deci sa nu mai aiba venituri.In situatia asta trebuie inchis si contul bancar? O alta intrebare ar fi medicul pe care il imputerniceste sa ii tina locul ce acte ii trebuiesc, in situatia in care respectivul medic are si el un cmi (isi constituie punct de lucru,cu registru, chitantiere?).

Alte discuții în legătură

Contract de munca crinarav crinarav buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la: in situatia in care un cmi isi suspenda activitatea deoarece medicul pleaca in concediu de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului la cmi roxa81 roxa81 Buna ziua, sunt medic stomatolog la CMI-ul meu si urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi dupa nastere postnatal. La CMI, am un serviciu de radiologie, ... (vezi toată discuția)
Cmi transfer catre pf dumid dumid Va salut, Intrebarea mea survine in urma vanzarii masinii mamei mele, care are infiintat un cabinet medical stomatologic (CMI), unei persoane fizice. Masina ... (vezi toată discuția)