buna ziua, am si eu o intrebare in ceea ce priveste suspendarea unui cabinet medical stomatologic, in situatia in care medicul a nascut si trece in concediul de crestere a copilului el trebuie sa isi suspende activitatea deci sa nu mai aiba venituri.In situatia asta trebuie inchis si contul bancar? O alta intrebare ar fi medicul pe care il imputerniceste sa ii tina locul ce acte ii trebuiesc, in situatia in care respectivul medic are si el un cmi (isi constituie punct de lucru,cu registru, chitantiere?).
Contract de munca
crinarav
buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la: in situatia in care un cmi isi suspenda activitatea deoarece medicul pleaca in concediu de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Cmi transfer catre pf
dumid
Va salut,
Intrebarea mea survine in urma vanzarii masinii mamei mele, care are infiintat un cabinet medical stomatologic (CMI), unei persoane fizice.
Masina ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.