avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Informatie,legata de banca!
Discuție deschisă în Executare silită

Informatie,legata de banca!

Buna ziua! Cu 2 ani in urma am luat un credit de nevoi personale pe numele meu, nu am mai platit rata si au demarat procesul de executaresilita.
Intrebarea mea este daca se pot atinge de bunurile care sunt pe numele sotiei.
Cel mai recent răspuns: isabelap , utilizator 15:45, 7 Septembrie 2011
pot merge pe ideea ca ati luat creditul pt nevoile obisnuite ale casniciei, situatie in care pot urmari bunurile comune
Buna ziua!
Atat bunurile cat si datoriile dobandite de dv in timpul casatoriei sunt comune cu ale sotiei. Privind astfel se vor executa bunurile comune.
De bunurile proprii ale sotiei nu se vor putea atinge(ma refer la bunurile dinaintea casatoriei sau mostenire) doar daca se probeaza ca imprumul era doar pt dv cum ar fi de exemplu o operatie estetica(este doar un exemplu). In caz in care este acoperita datoria se va trece la partea dv din bunurile comune.
Sper a va fi lamurit cat de cat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ica662000 ica662000 Buna seara, Am o intrebare si anume; Acum 6 ani am facut un credit de nevoi personale cu buletinul fara garantii..In primii 2 ani am platit ratele dupa care ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale negarantat Marius0123 Marius0123 Buna ziua Sotia mea a contractat un credit de nevoi personale fara garantii acum un an, pe contractul de credit stiu ca m-au pus sa semnez de \\"luare la ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil major boonik boonik Buna,sunt tot eu maria,in cazul in care ai mei divorteaza..si noi avem 2 credite la 2 banci,carduri de credit si produse achizitionate in rate..toate pe numele ... (vezi toată discuția)