avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie pentru minor in proces partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie pentru minor in proces partaj

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Sunt divortata, am un copil minor in intretinere care in urma partajului a primit de la tatal lui partea ce i se cuvenea din apartamentul cumparat in timpul casatoriei prin credit ipotecar si pentru care eu platesc in continuare ratele la casa.Doresc sa stiu in ce conditii pot vinde acest apartament inainte de majoratul copilului (in situatia in care eu nu as mai putea plati ratele la casa)? Multumec!
Cel mai recent răspuns: lina67 , utilizator 16:04, 7 Septembrie 2011
Cu acordul autoritatii tutelare pt cota copilului si cu acordul bancii.
multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort+custodie+partaj dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna ziua, In momentul de fata ma aflu in divort cu sotia si am un copil minor,noi fiind despartiti in fapt de prin octombrie.Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)
Divort Simonabcr Simonabcr Buna seara Se intampla, si trebuie sa fiu informata . Se pare ca nu ajungem la o intelegere pe cale amiabila si cred ca vom divorta. Eu si sotul avem ... (vezi toată discuția)
Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)