avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Naveta,,,,o mare problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Naveta,,,,o mare problema

Buna ziua, am o intrebare referitoare la naveta de la oras la comuna,,,,,deoarece urmeaza sa dau un examen ptr un post in administratia publica, insa din pacate postul e intr-o comuna apropiata orasului in care locuiesc, exista vreo lege referitoare la decontarea cheltuielilor de transport functionarilor publici? este posibil? mentionez ca este vb de aproximativ 175 km dus-intors, cu un salariu brut de debutant de 662 RON la care se mai adauga un spor dispozitiv care habar nu am ce inseamna,,,iar daca faci un calcul rapid parca nu se merita, nu?


Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: iulia_is , utilizator 23:28, 1 Septembrie 2008
In Legea nr.188/1999,republicata veti putea gasi acele date cu privire la problema navetei pe care va urma sa o faceti daca veti ocupa acel post.
Personalul contractual si functionarii publici din primãrii au dreptul la sporul de dispozitiv.Sporul de dispozitiv se acorda in baza art.9.2 din Ordinul Ministrului Administratiei si Internelor nr.496 din 28.07.2003, potrivit caruia "Indemnizatia de dispozitiv se acorda si personalului civil ce-si desfasoara activitatea in domeniul administratiei publice".
Va multumesc pentru raspuns, am consultat legea referitoare la statutul functionarilor publici dar nu exista referiri la cheltuielile de deplasare. Din cate am inteles din alte parti aceasta decontare a navetei se acorda numai cadrelor didactice,din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la decontare naveta cadre didactice exista doua legi ... LMRLMR LMRLMR Referitor la decontare naveta cadre didactice exista doua legi care se bat cap in cap legea 569/15 iulie 2023 unde sunt prevazute Norme Metodologice de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind un conflict de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna, Am si eu o rugaminte.........Sunt in litigiu cu angajatorul pentru desfacerea contractului de munca.Am deschis actiune in instanta iar pe 15 dec.avem ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)