avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare

buna seara
am si eu o problema cu vecinul meu care construieste un imobil pe calcan cu
subzidiri si consolidari fara acordul meu p+3 etaje terenul pe care se construieste este sub 200m2 respectiv 197m2 in Bucuresti pot ocupare este 67 % locuinta mea
are doar parter ,are autorizatie constructie dar nu a vrut sa-mi arate certificatul de urbanism..Problema este ca mi-a taiat din acoperisul casei fara o hotarare judecatoreasca sa vedem daca eu am intrat la el sau el la mine casa mea este construita in1993 si nu are cadastru iar a lui ia trebuit mai nou cadastru pe care consider ca la facut pe pamintul meu iar el sa scape de judecata mi-a trimis o notificare de la un birou al unui executor judecatoresc fara ca noi sa ne judecam in vre-o instanta ca
avea voie sa -mi taie acoperisul
Intreb si eu este legal sa -mi trimita o notificare un birou al unui executor judecatoresc fara o pronuntare a unei instante si daca este ilegal unde ma pot adresa
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
nelu_nedi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 11:06, 8 Septembrie 2011
Buna seara ,
il pteti chema in judecata pe vecin, pentru grnituire..
Si mai departe in cursul acestui proces , puteti de pune concluzii dv, ori prin avocat, care sa puna lumina si asupra certif de urb. si a autorizatiei de constructie
O seara placuta
din relatare reese ca ati avea probleme de cadastru , insa asta nu-i da dreptul , vecinului ,sa va incalce dreptul de proprietate , distrugere acoperis , Angajati un avocat si solicitati reconstruirea acoperisului plus cheltueli ,stie avocatul . b a f t a .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin pentru reperare casa si mansardare aprepe aprepe Detin o casa veche, 1937, situata pe una din laturile terenului, pe hotarul dintre mine si vecinul din spatele casei mele, pe calcan. Am obtinut Certif, de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)