buna seara
am si eu o problema cu vecinul meu care construieste un imobil pe calcan cu
subzidiri si consolidari fara acordul meu p+3 etaje terenul pe care se construieste este sub 200m2 respectiv 197m2 in Bucuresti pot ocupare este 67 % locuinta mea
are doar parter ,are autorizatie constructie dar nu a vrut sa-mi arate certificatul de urbanism..Problema este ca mi-a taiat din acoperisul casei fara o hotarare judecatoreasca sa vedem daca eu am intrat la el sau el la mine casa mea este construita in1993 si nu are cadastru iar a lui ia trebuit mai nou cadastru pe care consider ca la facut pe pamintul meu iar el sa scape de judecata mi-a trimis o notificare de la un birou al unui executor judecatoresc fara ca noi sa ne judecam in vre-o instanta ca
avea voie sa -mi taie acoperisul
Intreb si eu este legal sa -mi trimita o notificare un birou al unui executor judecatoresc fara o pronuntare a unei instante si daca este ilegal unde ma pot adresa
Buna seara ,
il pteti chema in judecata pe vecin, pentru grnituire..
Si mai departe in cursul acestui proces , puteti de pune concluzii dv, ori prin avocat, care sa puna lumina si asupra certif de urb. si a autorizatiei de constructie
O seara placuta
din relatare reese ca ati avea probleme de cadastru , insa asta nu-i da dreptul , vecinului ,sa va incalce dreptul de proprietate , distrugere acoperis , Angajati un avocat si solicitati reconstruirea acoperisului plus cheltueli ,stie avocatul . b a f t a .