avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

In primul rand va salut.

Pentru ca tot e isteria asta cu BAC-ul picat sau luat am si eu o intrebare.

Cei care au picat bacul,nu se pot inscrie la o facultate primesc somaj?

Eu ca sunt stdent la zi de ce nu primesc ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:05, 8 Septembrie 2011
Gasesti detalii la adresa:
www.avocatnet.ro/content/for... >
1. - Absolventii de liceu (chiar si fara bacalaureat) pot beneficia de indemnizatie de somaj.
- Dar trebuie sa se inregistreze la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvirea liceului.
2. - Studentii nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.
- In momentul in care un absolvent, beneficiar al indemnizatiei de somaj se inscrie la o forma de invatamant ii inceteaza plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj pentru absolventi paciurca paciurca Buna ziua, O intrebare scurta: un absolvent de liceu intrat la facultate (buget) si care renunta la studii dupa 3 luni, din motive obiective, poate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Absolvire liceu, drept la somaj Tarzan2012 Tarzan2012 Zilele astea am vazut la televizor ca multi liceni care au dat BAC-ul nu au reusit sa-l ia. Aceia care [b]nu[/b] au luat bac-ul,sunt considerati ca absolventi ... (vezi toată discuția)