avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

sant in proces de partaj ,pe terenu proprietate comuna am inceput constructia unei case cu acordu f sotii lucrare inceputa in anu 2009,acuma fosta sotie i mi deschide proces iar judecatoria sighetu marmatiei i mi opreste lucrarea fara a audia martori ,la al 2 lea termen si sentinta sa opresc lucrarea mentionez ca casa se afla la acoperis.ce pot face in acest caz
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 09:46, 8 Septembrie 2011
Buna ziua,
incercati sa solutionati pe cale amiabila prin prcedura medierii, pentru mai multe informatii despre aceasta procedura luati legatura cu un mediator.
Sedinta de informare cu privire la procedura medierii este, conform legii, gratuita.
daca atac ordonanta presedentiala la tribunalu maramures ce sanse as avea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot divorta in alt oras? damian32 damian32 buna seara, am fost casatorit cu sotia mea timp de 8 ani de zile, in orasul braila, ne-am despartit de un an si 5 luni, dar nu am bagat niciunul dintre noi ... (vezi toată discuția)
Divort refuzat lllucci lllucci Buna seara!Am si eu o intrebare!Sotul meu are o amanta si vrea sa sivorteze sa isi refaca viata.Avem un copil de cinci ani.Daca nu ii acord divortul ce se ... (vezi toată discuția)
Mediere sau nu - pt. proces inceput in 2012 - fond si recurs finalizat in 2013 ? oanaportar oanaportar litigiu de munca - pt. un proces inceput in 2012, anterior intrarii in vigoare a noului Cod de procedura civila, hotarare instanta de fond /2013, iar ... (vezi toată discuția)