Buna ziua
Am urmatoarea problema la domiciliu:
Acum cateva luni, mi s-a atras atentia de catre vecinul X de la etajul 1 (eu locuind la etajul 2 - ultimul) ca se infiltreaza apa pe coloana de apa din baie. In urma investigatiilor am descoperit ca aveam un furtun de legatura flexibil fisurat, apa prelingandu-se pe perete, in jos, pana la parter. Am desfiintat intreaga instalatie din baie de la nivelul podelei, am pus un intrerupator principal, am refacut conexiunile, zugravit baia, zidita coloana, lasat usa de vizitare etc.
De atunci mi-am facut obiceiul de a inchide robinetul principal dimineata (cand plec la servici) si de a-l deschide doar seara tarziu cand ajung acasa pana cand merg la culcare, cand il inchid din nou pe durata noptii - pentru a evita accidente in lipsa mea.
Zilele acestea mi s-a atras atentia de catre vecinul de la parter ca se prelinge apa pe coloana. Am verificat la mine in baie, nici urma de umezeala, tevile uscate, peretii uscati.
Vecinul de la etajul 1 si-a tras coloana separata din PEXAL, acum 2-3 ani si deasemenea si-a zidit coloana de apa (cred ca fara usa de vizitare), eu si cel de la parter folosind in continuare coloana veche, pe teava de plastic, dar care nu a facut probleme pana acum.
Intrebarile mele sunt: ce pot face, cum pot afla care este problema, este vina mea in vreun fel, pot fi acuzat de ceva?
Mentionez ca asociatia de proprietari/locatari este cvasi-inexistenta fiintand doar pe hartie inca de la inceputurile ei.
Cel mai recent răspuns:
johnpescar , utilizator
13:54, 8 Septembrie 2011