avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea salariului in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea salariului in Revisal

Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru, trebuie sa trecem in Revisal salariul angajatilor pe care il are din 1.01.2011 pana in prezent sau cum? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 8 Septembrie 2011
Parerile sunt imaprtite :
- unii le trec de la 01.01.2011 - avand in vedere ca de la aceasta perioada nu exista acte depuse la ITM ;
- altii le trec de la 01.08.2011 de cand a intrat in vigoare HG nr.500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in revisal dory09 dory09 Buna ziua ! Am discutat cu doi salariati de la ITM care mi-au dat raspunsuri diferite vizavi de inscrierea salariilor salariatilor in REVISAL. ... (vezi toată discuția)
Am gresit ginacoseru ginacoseru ce fac daca m-am grabit si am completat in noul revisal salariile din iulie fara sa ma gandesc ca trebuie de la 1.01.2011? nu am transmis inca la itm. ... (vezi toată discuția)
Salarii si sporuri in revisal cf hg 500/2011 floribel2 floribel2 are cineva un raspuns oficial de la itm referitor la salarii si sporuri care se trec in revisal:cele valabile la 01.08.2011 sau la 01.01.2011? (vezi toată discuția)