In contract gasiti atat modalitatea si preavizul rezilierii unilaterale cat si caile legale de rezolvat orice litigiu.
O discutie utila cred ca gasiti si aici: www.avocatnet.ro/content/for...
am recitit contractul si acolo nu scrie decat conditiile in care se face rezilierea,in cazul de fata la cererea mea,dar am cerut rezilierea de mai multe zile,iar astazi am fost instiintata ca nu s-a facut,si ca trebuie sa merg la nu stiu ce discutii cu seful meu.de asta intrebam daca pot fii impiedicata sa plec,prin vreo metoda,sau mi se poate amana rezilierea in vreun fel.
Probabil ca se fac verificari la gestiunea documentelor si a predarii banilor. Daca sunteti in regula, solicitati-le motivul pentru care se intarzie rezilierea contractului.
Nu va poate face absolut nimica. Tot ceea ce trebuie sa face-t dumneavoastra este sa solicitati in scris cu 30 de zile inainte rezilierea contractului, timp in care firma de asigurari verifica daca ati predat sau nu la timp banii, daca aveti gestiunea in ordine si ati predat toate politele, dupa care va trebuii sa va sterga codul de agent de la CSA si cel care vi-i l-a dat de la firma.
In momentul cand v-a reziliat de la CSA, inseamna ca nu mai aveti cod nici de la firma si ca aveti contractul reziliat.
Daca ati predat toate documentele primite de la asigurator nu mai au ce sa va faca. Acum daca nu va lasa sa plecati ii puteti actiona in instanta. Succes!
Leasing auto
ferarumihaela
Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume .
Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor ... (vezi toată discuția)