avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Interdictie referitoare la locatia de vanzare a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Interdictie referitoare la locatia de vanzare a produselor

Poate un furnizor de la care iau eu produse pt a le revinde sa imi interzica sa le vand intr-o anumita locatie? Mentionez ca locatia de vanzare a produselor nu este specificata in niciun fel in contractul incheiat cu ei, care prevede ca obiect al contractului doar vanzarea de catre ei catre mine a produselor x cu preturi conform catalogului. Nu contine nicio specificatie legata de locul de vanzare a produselor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:31, 9 Septembrie 2011
Orice intelegeri trebuie sa se reflecte in acel contract pe care-l aveti semnat sau in acte aditionale la el. Altfel, conventii verbale nu prea au ce sa caute in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu comision 8% din valoarea produselor vandute ContSters115441 ContSters115441 am un contract cu o firma care imi impune pretul de vanzare cu un comision 8% din valoarea produselor vandute. pana acum o luna acest comision s-a calculat ... (vezi toată discuția)
Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare zclaudia zclaudia Buna ziua, Se poate incheia un contract de vanzare cumparare intre 2 firme pentru un an? Furnizorul va vinde cumparatorului unele produse pe o perioada ... (vezi toată discuția)