avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT VANZARE CUMPARARE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT VANZARE CUMPARARE

Buna ziua,

Se poate incheia un contract de vanzare cumparare intre 2 firme pentru un an? Furnizorul va vinde cumparatorului unele produse pe o perioada lunga si pentru a nu se face la fiecare factura un contract sa fac un contract la care la fiecare vanzare sa fac un act aditional care sa contina suma de plata si specificatiile produselor vandute.

Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: zclaudia , utilizator 09:43, 3 Martie 2017
Da, puteti incheia un astfel de contract
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate a materialelor promotionale lavy80 lavy80 Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect sa se emita factura cu valoare zero pentru produsele promotionale .Daca da, cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pfa-srl- neplata facturilor de servicii de catre srl myaytzu myaytzu Buna seara, In luna mai 2013 am incheiat un contract de prestari servicii intre PFA si SRL, cu obiectul \\"prestarea de servicii in domeniul resurselor ... (vezi toată discuția)