avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabılıtatea vizei ın Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabılıtatea vizei ın Turcia

Cat tımp am voıe sa stau pe teritoriul Turciei?
Cel mai recent răspuns: alexandra30 , utilizator 12:21, 8 Septembrie 2011
90 de zile fara viza.
cum adıca fara vıza? eu am pe pasaport o stampıla rosıe pe care scrie t.c Istanbul gırıs 10.08.11. sı o fıla taıata. decı cat tımp am voıe sa stau? multumesc
Acea este stampila de intrare in Turcia. Viza se obtine de la Ambasada sau se obtinea de la Aeroport in cazul Turciei.

Cetatenii Romani nu mai au nevoie de viza de intrare in Turcia pentru o perioada de 90 de zile.

Concluzie: Aveti voie sa stati pe teritoriul Turciei 90 de zile de la data intrarii.

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
MULTUMESC!!!!
Cıneva mı a spus ca doar o luna am voıe sa stau

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de pasaport pentru a calatori in turcia cu minorul? alexandra30 alexandra30 Oare, pentru a calatorii in Turcia,eu si fetita(2 ani) mea ne trebuie pasaport sau pot doar cu buletinul? Si pentru fetita trebuie pasaport. Cat m ar costa ... (vezi toată discuția)