avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Metodologia miscarii personalului didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Metodologia miscarii personalului didactic

Buna ziua,

As dori sa stiu care dintre variantele Miscarii personalului didactic preuniversitar se aplica in aceasta perioada, cea din 2010-2011 sau 2011-2012?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 12:45, 8 Septembrie 2011
a doua varianta, 2011-2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare continuitate in invatamant pentru anul scolar 2011-2012 filip_stan filip_stan Buna ziua. As dori sa stiu ce conditii trebuie sa intruneasca un profesor pentru a obtine continuitatea in unitatea de invatamant unde activeaza? Numarul ... (vezi toată discuția)
Sume obtinute prin hotarari judecatoresti auricabat auricabat Buna ziua, Am 66 de ani, am lucrat in invatamant ca si administrator financiar, pensionara din anul 2012. In 2015, mi s-a acordat 5% din valoarea unei ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca , pensie pentru limita de varsta arhontele arhontele Daca o persoana nu a depus dosarul de pensionare la data la care a implinit varsta standard de pensionare conform anexei 5 i se intrerupe in mod automat ... (vezi toată discuția)