avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de boala poate fi afectata de grupa de munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de boala poate fi afectata de grupa de munca?

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in ceea ce priveste decizia de pensionare pe caz de boala (gr III) in care nu este stipulata si gupa de munca, desi in cartea de munca este trecuta.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:06, 8 Septembrie 2011
Grupa de munca aduce urmatoarele beneficii;
-Reducerea varstei standard de pensionare.Reducerea se aplica doar in cazul in care s-a realizat stagiul complet de cootizare.
-Un punctaj mediu anual suplimentar.Deci si pensie mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)
Calcularea punctajului mediu anual pentru pensie andrerieu56 andrerieu56 Am realizat stagiul complet de cotizare de 35 de ani.Din acestia, 18 ani si7 luni am lucrat in gr.II-a de munca ceea ce are ca beneficiu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare constantinalex constantinalex Sunt nascut la 11.03.1959 si pensionat in gr 2 de invaliditate in decembrie 2010 .In decizia de pensionare sunt specificate urmatoarele date: Stagiu de ... (vezi toată discuția)