avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de grefa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de grefa

Daca s-a fixat al doilea termen la proces se poate scoate un certificat de grefa pentru blocarea unei Carti funciare?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 19:12, 8 Septembrie 2011
Se poate scoate certificat de gresa oricand in timpul procesului
nu se înțelege exact ce înseamnă ”blocare carte funciară”. dacă înțeleg eu bine, și de fapt doriți să nu fie întabulat un alt proprietar in cartea funciară, da, puteți nota litigiul la cartea funciară, însă doar dacă procesul are legătură cu dreptul ce urmează a fi înscris. solicitati un certificat de grefă și împreună cu acesta și o cerere vă prezentați la oficiu de cadastru și solicitați notarea litigiului în cartea funciară. astfel încheierea de întabulare nu se va pronunța până la soluționarea litigiului.
cu certificat de grefa care se scoate oricand,se noteaza litigiu in cartea funciara,astfel imobilul nu se poate vinde
cererea pentru instanta este de rectificare carte funciara. doresc sa notez litigiul in Cartea funciara si sa blochez pe cei cu care ma judec
faceti cerere, platiti taxa de timbru si vi se va elibera certificatul de grefa.

Alte discuții în legătură

Notarea plangerii in cartea funciara urmare a cererii din textul plangerii godspeed godspeed Am depus plangere impotriva incheierii de respingere a cererii de intabulare. Motivul respingerii este suprapunerea cu o parcela deja intabulata. In plangere, ... (vezi toată discuția)
Cartea funciara adumitroaie florin adumitroaie florin Cum se noteaza un litigiu in cartea funciara a unui apartament. (vezi toată discuția)
Notarea unui litigiu in cartea funciara edymanuel2000 edymanuel2000 in prezent ma judec cu o ruda pentru ca eu am construit pe terenul ei cu acordul ei si acuma vrea sa ne evacueze, eu am depus in instanta actiune in pretentii ... (vezi toată discuția)