avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de grefa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de grefa

Daca s-a fixat al doilea termen la proces se poate scoate un certificat de grefa pentru blocarea unei Carti funciare?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 19:12, 8 Septembrie 2011
cpaula a scris:

cererea pentru instanta este de rectificare carte funciara. doresc sa notez litigiul in Cartea funciara si sa blochez pe cei cu care ma judec

exact la aceasta intrebare v-am raspuns mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarea plangerii in cartea funciara urmare a cererii din textul plangerii godspeed godspeed Am depus plangere impotriva incheierii de respingere a cererii de intabulare. Motivul respingerii este suprapunerea cu o parcela deja intabulata. In plangere, ... (vezi toată discuția)
Cartea funciara adumitroaie florin adumitroaie florin Cum se noteaza un litigiu in cartea funciara a unui apartament. (vezi toată discuția)
Notarea unui litigiu in cartea funciara edymanuel2000 edymanuel2000 in prezent ma judec cu o ruda pentru ca eu am construit pe terenul ei cu acordul ei si acuma vrea sa ne evacueze, eu am depus in instanta actiune in pretentii ... (vezi toată discuția)