avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate recuperare pret bilet avion
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

recuperare pret bilet avion

Sotul meu,a renuntat a pleca in Mexic,exista speranta de a recupera ceva din bani da'ti pe biletul de avion? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 19:00, 8 Septembrie 2011
Trebuie sa luati legatura cu compania sau cu agentia de la care ati cumparat biletul.

Gasiti aici

[ link extern ]

Cum sa restituiti biletul

Pasagerul poate renunţa la biletul de avion cumpărat în orice moment. Cea mai răspândită condiţie impusă de companiile aeriene este că rambursarea să fie efectuată în decurs de nu mai puţin de 24 ore înainte de zbor, iar în cazul neprezentării la zbor rambursarea nu poate fi efectuată şi biletul se consideră pierdut.

Regulile generale de restituire a biletelor de avion:
- rambursarea biletului de transport aerian poate fi efectuată exclusiv de agenţia emitentă;
- orice restituire se acordă numai titularului de bilet sau delegatului acestuia, cu procură specială, autentificată de notarul public. Dacă titularul este un minor de până la 16 ani, restituirea se va face unuia din părinţi sau tutori legali [...]

Sa inteleg ca nu conteaza ca este cumparat pe net [EDITAT} data de plecare este pe 15 luna aceasta
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
depinde de felul biletului
sunt bilete care se pot restitui si primiti contravaloarea,cu o penalizare in functie de perioada de returnare
sunt bilete la care nu primesti banii inapoi..in general acestea sunt promotiile
si alte variante..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagubă făcută unei societăți comerciale de clienți rău-platnici. cum pot recupera banii pe care mi-i pretinde mie patronul? Candio09 Candio09 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați si pe mine în găsirea unei soluții. În timp ce eram agent de turism, acum 2 ani, am eliberat o serie de bilete de ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)
Nereturnarea contravalorii unui bilet de transport international (neutilizat) ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Buna ziua, recent am patit un lucru urat din partea unui transportator roman, am redactat o cerere catre instanta si am rugamintea sa-mi spuna si mie cineva la ... (vezi toată discuția)