avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract promisiune -vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract promisiune -vanzare

Buna seara,
As dori sa intreb daca este posibil sa se intocmeasca de catre un notar azi 08.09.2011 un contract de promisiune de vanzare pt un apartament cu data din anul 2007 pus sub sechestru de catre finante actualmente ,cu care sa pot opri scoaterea lui la licitatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria Radu , Alte profesii 19:13, 8 Septembrie 2011
nu
daca e instituit sechestru niciun notar nu va face un astfel de act intrucat bunul imobil nu poate face obiectul unei vanzari.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
ContSters160686, utilizator
Multumesc frumos pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatia de sechestru missyver missyver Am un teren pe care am primit o somatie de sechestru, invocat de un creditor. Ideea este ca nu detin banii respectivi, dar am gasit o persoana care imi poate ... (vezi toată discuția)
Cat de solid este un contract de vanzare-cumparare daca vanzatorul ar putea avea declansata procedura de punere sub sechestru a bunurilor yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)
Se considera culpa promitentului vanzator? glo glo X(= arestat ) a incheiat o promisiune de vanzare cumparare, el fiind promitent vanzator.termen de finalizarea contractului de vanzare cumparare fiind ... (vezi toată discuția)