avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita amenda circulatie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita amenda circulatie

Am primit acasa o amenda pentru circulatie fara rovinieta (250 lei) + 28 euro tarif despagubire. Trecand peste toate amanuntele legate de termene (PV a fost intocmit cu 4 zile inainte de expirarea celor 6 luni de la savarsirea contraventiei si primit acasa dupa 3 saptamani de la intocmire !), ma intereseaza modul de executare silita in cazul in care nu platesc amenda.:fight:
Cel mai recent răspuns: mariadea , utilizator 20:23, 8 Septembrie 2011
se aplică modalitatea de executare silită obișnuită ptr toate creanțele bugetare. se execută bunuri mobile, imobile, poprire salariu. fiecare cu ce are.
multumesc pentru raspuns. exista o anumita prioritate la executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa amenda rovinieta Alina1988 Alina1988 Buna ziua, As dori un sfat, poate din partea cuiva care a fost in aceeasi situatie. Iata problema tatalui meu: in anul 2011 a primit o amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)
Somaþie pentru plata tarifului de despãgubire robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Am primit două somaţii de la CNADNR privind plata a două tarife de despăgubire stabilite prin două procese verbale prvind contravenţii ... (vezi toată discuția)