avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cupoanele de privatizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cupoanele de privatizare

am depus cupoanele de privatizare la o societate care cred ca acum nu mai exista...
cui ma pot adresa pentru a afla amanunte despre acestea, daca au fost preluate de fondurile de investitii sau cum s-or fi numind ele.
eu sunt din Timisoara si am depus mai multe cupoane la o societate din Arad.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:29, 8 Septembrie 2011
Sunati la Depozitarul Central sau cautati pe Google numele firmei si veti afla daca mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupoane privatizare grandanat grandanat Bine v-am gasit. Am si eu o intrebare pentru dvs. Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii ... (vezi toată discuția)
Am 2 cupoane (actiuni?) la peco. ce fac cu ele? dorin_bi dorin_bi Am 2 cupoane (actiuni?) la PECO. Ce mai pot face cu ele? (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face cu cupoanele de privatizare ,daca nu au fost preschimbate in actiuni? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tata a decedat in 2001,mama a decedat si ia anul trecut,am gasit in casa cupoanele de privatizare emise pe numele lor,mai pot face ceva cu ele?va multumesc ... (vezi toată discuția)