avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzarea unui punct de lucru sau transferul acestuia ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzarea unui punct de lucru sau transferul acestuia catre o altA FIRMA, POSIBILE?

impreuna cu asociatul unic al unei societati vreau sa dezvoltam un punct de lucru al firmei, pe care o sa il coordonez. Ulterior dorim sa transferam activitatea pe o alta societate in care sa devin asociat, impreuna cu asociatul unic al primei firme amintite.

Ce modalitati de colaborare imi recomandati in calitate de coordonator al punctului de lucru actual?(contract de munca,?)
Se poate face acest transfer al punctului de lucru catre o alta firma(sau vanzare) Care sunt procedurile in acest sens?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
roxyalexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 17:54, 9 Septembrie 2011
vanzare,sau contract de colaborare
imi puteti detalia putin despre vanzarea punctului de lucru? Este o procedura complicata, cat dureaza, cum se face?
Eu va recomand sa inchideti punctul de lucru prin hot de asociat unic si sa infiintati firma noua cu punctul de lucru in cauza.
Sunt de acord cu snake65, sau daca musai doriti sa aveti activitate inainte de a infiinta noua societate puteti sa incheiati un contract de asociere in participatiune.
Multumesc pentru idee!

Alte discuții în legătură

Vanzare fond de comert ContSters128282 ContSters128282 Am o nelamurire: trebuie sa fac un contract de vanzare cumparare a fondului de comert, dar trebuie sa vand doar fondul de comert de pe un anumit punct de ... (vezi toată discuția)
Asociati doar pentru punct de lucru Cris2005 Cris2005 Sunt asociat unic intr-o firma si vreau sa deschid , impreuna cu alte doua persoane un punct de lucru cu alta activitate decat activitatea principala a firmei ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui punct de lucru katrin katrin Cum pot ceda un punct de lucru unei alte societati? E posibil sa fac contract de vanzare-cumparare a fondului de comert? Se poate face acest lucru doar ... (vezi toată discuția)