Buna ziua, vreau sa stiu ce se intampla in cazul in care Politia iti spune ca ti-au trimis citatie acasa, pe Data X. Trece data X, primesti Telefon de la ei, cum ca ti-au trimis-o si ca nu te-ai prezentat si ca trebuie sa te prezinti sau sa iti trimita Citatie din nou.
Mint sau isi bat joc de mine? Ca sa stiu, ma duc, sau astept linistit acasa, sa vina sa ma salte. :D
Ideea e ca acel individ care m-a contactat, mi-a lasat doar un nume. Nu un nr. de telefon, nu nimic. Doar un nume si sectia unde lucreaza.
Daca v-a spus sectia la care lucreaza e bine sa va prezentati, sa vedeti despre ce este vorba si eventual sa va faceti apararile necesare. Daca nu o sa va prezentati se va considera ca ati avut o atitudine ostila in timpul cercetarii penale si asta poate insemna o agravanta in sarcina dumneavoastra.
Multumesc de promptitudine.
Cat timp nu a fost penal dosarul, reclamatia, am fost la politie am dat o declaratie cu relatarea celor intamplate. Bun, totul bun si frumos. Dupa ce au trecut acel nr. de zile, a devenit Penal, dosarul a fost luat de alt agent, etc...
La primul telefon al dansului mi-a zis sa ma prezint iar eu i-am zis sa imi trimita citatie. A zis ca o sa imi trimita. Ma suna a 2-a oara, sa ma intrebe, auziti, a-ti fost audiat? Si eu la care i-am zis ca atata timp cat dosarul nu a fost Penal, am dat o declaratie, in care am relatat cu lux de amanunte cele intamplate. Si, ca de cand se ocupa dansul, NU am fost Audiat, si ca asteptam citatia, pe care a zis ca mi-o va trimite.
Azi, ma suna sa imi zica ca mi-a trimis Citatia pentru 14 August 2011 fiind Duminica, se poate sa ma cheme atunci? Dat fiind distanta destul de mare, de cand dansul spune ca m-a citat si ziua de azi, cand am primit telefon, cum ca nu m-am prezentat si ca risc si o amenda de 10 milioane, m-a pus putin pe ganduri.
Inca odata. :D Ma duc sau astept citatia acasa din nou?
e usor sa fii ironic, cand nu ai nimic a spune. :) Era de preferat un raspuns la situatie, cat se poate! nu o ironie. Multumesc Oricum.
Pe scurt, ca angajat al societatii X, am fost pus in situatia de a contracta niste servicii de publicitate, respectiv niste autocolante cu ce anume dorea compania X. Suma fiind de 16 mil, prestatorul, in momentul cand a predat cea mai mare parte din Autocolantele nu a adus nici contract, nici proces de predare primire, nimic, asteptandu-se sa primeasca banii dupa ce va aduce ultima parte.
In urma verificarii materialelor trimise de dansul, s-a observat ca nu era ceea ce am cerut. Materialele trebuiau sa ajunga la o expozitie a 2-a zi. Administratorul Firmei X a oprit marfa pentru a fi folosita integral sau ce se putea folosi la expozitie, neplatindui Prestatorului nimic si nedorind sa i se mai aduca si ultimele parti de autocolant, pentru ca era deja prea tarziu.
Prestatorul a facut reclamatie la politie pe numele Angajatului, cum ca Angajatul nu a vrut sa ii dea marfa respectiva, etc. .etc.. Angajatul, nu este ocupa o functie de conducere in cadrul Societatii X.
Ce e de facut? Cum am mai zis.. am fost la politie am dat o declaratie cu relatarea celor intamplate. Bun, totul bun si frumos. Dupa ce au trecut acel nr. de zile, a devenit Penal, dosarul a fost luat de alt agent, etc...
La primul telefon al dansului mi-a zis sa ma prezint iar eu i-am zis sa imi trimita citatie. A zis ca o sa imi trimita. Ma suna a 2-a oara, sa ma intrebe, auziti, a-ti fost audiat? Si eu la care i-am zis ca atata timp cat dosarul nu a fost Penal, am dat o declaratie, in care am relatat cu lux de amanunte cele intamplate. Si, ca de cand se ocupa dansul, NU am fost Audiat, si ca asteptam citatia, pe care a zis ca mi-o va trimite.
Azi, ma suna sa imi zica ca mi-a trimis Citatia pentru 14 August 2011 fiind Duminica, se poate sa ma cheme atunci? Dat fiind distanta destul de mare, de cand dansul spune ca m-a citat si ziua de azi, cand am primit telefon, cum ca nu m-am prezentat si ca risc si o amenda de 10 milioane, m-a pus putin pe ganduri.
Inca odata, privind situatia de mai sus, poate imi veti raspunde si mie mai concret:
Ma duc sau astept citatia acasa din nou?
Amenda este reala?
Si ce anume se poate isca de aici.
Salut, ca sa va amendeze ar trebui sa dovedeasca ca citatia v-a fost inmanata.Astia de la politie se plictisesc si se ocupa de "maruntisuri"ca la "cazurile "mari nu se pricep#-o
Furt calificat!!
tynna
ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am ... (vezi toată discuția)