avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli executare silita

tatal meu nu a mai platit un credit pe care la facut la o banca, a ajuns in cele din urma la executare silita avind pe numele lui o garsoniera , timp de apoape 1 an sa tot licitat dar nu au fost cumparatori, suma care a ajuns la executor fiind de 3000 euro, intre timp tatal meu a acitat 2 transe a cite 1000 euro, plus ca i se opreste cite 100 ron din pensie lunar, suma pe care o are de acitat catre executor si la ora actuala este tot de 3000 euro in ciuda faptului ca el a dat 2000 euro catre executor, acesta are dreptul de ai pune penalizari in continuare pina se va vinde acel imobil, deaorece dind aceasta parte din suma , aceasta nu a scazut ???va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Mata , Avocat 16:24, 13 Septembrie 2011
Cheltuielile de executare se calculeaza pana in momentul inchiderii dosarului executional. Daca asa sta situatia incercati sa ajungeti la un acord cu executorul, sa nu mai calculeze cheltuieli de executare data fiind situatia dvs. Mai mult decat atat, daca nici acel imobil nu s-a vandut si dvs ati achitat o suma din bani, sunteti de buna-credinta. De aceea incercati sa ajungeti la un consens cu acest executor.
dar acesti bani pe care tatal meu a acitatao din suma totala nu se ia in calcul , sau sa adugat ca penalizari la suma totala?? va multumesc
Pentru a afla raspunsul trebuie sa il intrebati pe executor. Eu cred ca plata facuta de tatal dvs s-a luat in considerare in contul creantei. Cheltuielile de executare curg pana la inchiderea dosarului executional.
sa inteleg ca executorul poate pune in continuare dobinda si penalizari la suma pe care o am de achitat pina se va solutiona intrun fel acel dosar, si aceasta suma care sa dat reprezinat penalizari si dobina , deoarece suna pe care o am de dat nu scazut raminud si la ora actual de 3000 eur, acei 200 0 euro , unde sau calculat??? va multumesc
nu avem toate datele problemei. Reveniti cu informatii reale, acurate. Cereti hartii

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat pentru intreruperea executari gemilia gemilia spune-tiva rog se poate deschide proces in instanta pentru anularea contractului de imprumut ?suma 2ooo euro dar exista dosar executional pentru acest imprumut ... (vezi toată discuția)
Reluare executare silită Martonze Martonze Am avut o executare silită pentru nişte cheltuieli de judecată. Mi s-a proptit unicul cont, în care intra pensia alimentară şi alocaţia pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Alexrainbow Alexrainbow Am conturile poprite de un birou de executori in urma unei decizii definitive din instanta pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari. Problema ... (vezi toată discuția)