avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale masina firmei folosita in scop personal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

masina firmei folosita in scop personal?

Masina firmei poate fii folosita de catre administratorul firmei in scopuri personale?
In ce conditii?In cazul in care o poate folosi,ce acte trebuie sa intocmeasca?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 10:45, 9 Septembrie 2011
Daca vorbim de administratorul unei firme....e clar ca majoritatea le folosesc in scopuri personale...
Fac o paranteza: ''doar nu o sa lase masina in fata firmei si o sa mearga acasa sau la amanta cu RATB-ul ....''
Pentru a se deconta utilitatile masinii el trebuie sa faca o foaie de parcurs...insa acum , ori un referat pentru decont,....nu cred ca admin. va face vre-o data asa ceva...
:happy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întocmirea corecta a foilor de parcurs: poate fi trecut pe ele traseul la și de la locul de muncă? PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna seara. Va rog sa ma lămuriti legat de foile de parcurs. De puțin timp am primit o noua sarcina la locul de munca și anume sa întocmesc foile de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli pentru contract de comodat utilizare autoturism Mariralu Mariralu Am nevoie de indrumare in urmatoarea situatie : - SRL ,neplatitor de TVA , asociat unic , Caen : comert online , administratorul soc. fiind totodata si ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs, faz emanuela73 emanuela73 va rog sa-mi spuneti daca o firma de inchiriere masini trebuie sa intocmeasca foaie de parcurs, cum se completeaza, daca trebuie trecut si kilometrajul ... (vezi toată discuția)