Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt documentele cu care se poate face dovada adresei de domiciliu. Eu am gasit cate ceva despre actele incheiate in conditii de validitate prevazute de legislatia romana privind titlul locativ. si anume urmatoarele, insa nu stiu daca toate se constituie in titlu locativ si nu vreau sa fac vreo greseala: contractul de vanzare-cumparare, de donatie, de schimb, de partaj voluntar, de comodat, de intretinere sau renta viagera, de inchiriere, certificat de mostenitor, hotarari judecatoresti ramase definitive si irevocabile, extras de pe cartea funciara, contract de construire insotit de procesul-verbal de predare-primire a locuintei...
Daca domiciliul mentionat in cartea de identitate nu corespunde adresei unde locuieste efectiv, aceasta din urma este o chestiune de fapt care poate fi dovedita cu orice mijloc de proba.
In OUG 97/2005 este prevazut faptul ca documentele prin care se poate face dovada adresei de domiciliu sunt (printre altele) si actele incheiate in conditii de validitate prevazute de legislatia romana privind titlul locativ. Pe mine ma interesa daca actele pe care le-am enumerat eu mai sus sunt considerate a fi acte privind titlul locativ.