avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj pe card ?!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj pe card ?!

As dori sa stiu daca litera legii permite virarea indemnizatiei de somaj intr-un cont bancar deoarece, in zona unde locuiesc nu avem cutii postale (pentru aviz) si daca nu ma gaseste factorul postal la domiciliu trebuie sa stau straja la oficiul postal.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:45, 9 Septembrie 2011
Legea permite, mai trebuie ca si AJOFM sa aiba incheiat un acord cu o banca.
Am intrebat la AJOFM despre aceasta eventualitate si mi-au raspuns ca nu se poate deoarece au contract cu Posta Romana, dar oare democratia nu ne da dreptul sa ne alegem ce vrem ?! Ni se impune ?! Nu ne facem chiar de capul nostru, ci in limitele legii. Poate m-au mintit, sa nu se mai chinuie ei cu alte acte, deci vroiam sa stiu daca legea este permisiva pentru aceasta procedura si vroiam sa stiu vreun articol de lege pentru a-l prezenta "cucoanelor comode" de la birourile AJOFM.
Legea exista dar spune ca este o posibilitate. AJOFM alege modalitatea de plata.
Incercati pe
[ link extern ] /
si puneti intrebarea si la forul tutelar al AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)
Procura speciala cyan cyan cum pot obtine o procura sau imputernicire prin care sa o pot reprezenta pe mama mea care se afla internata in spital si nu poate fi deplasata fiind ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)