avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

buna ziua,
sunt in divort,sotul meu are o firma dinainte de casatorie.Am fost angajata in firma lui in functia de director.Drepturile salariale se faceau pe cardul personal al lui pe care eu il administram si faceam toate platile ,fiind in familie.Nu am semnat nici un stat de plata.Pot sa pretind acum toti banii pentru care nu am semnat?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 9 Septembrie 2011
ptr că tocmai ați spus că dv-stră vă ocupați de bani fiind în familie, tot la fel și instanța va aprecia asupra cererii dv-stră, dacă toți banii firmei erau în familie la fel și cardurile și salariile, este greu de crezut că instanța vă va admite o astfel de cerere. dar puteți încerca, la urma urmei nu se plătește taxa de timbru și nu aveți nimic de pierdut.
Daca prezinta dovezi ca salariul era platit pe cardul acestuia si ca dvs administarti toti banii in familie , atunci slabe sanse de castig in instanta.

Daca salariul era virat prin conta bancar , nici nu mai trebuie semnat stat de plata ... in acest caz, ca dovada a platii salariului se va prezenta ordinul de plata pentru virarea banilor in contul bancar.
va multumesc pentru raspuns.Din pacate unii oameni m-au asigurat ca am dreptate,eu am reclamat la ITM ca nu am primit banii pentru ca nu am semnat statul de plata.Astept rezultatul.Moral nu este ceea ce fac,dar legal sper sa fie.
Banii au fost virati prin virament bancar , situatie in care dovada platii salariului o constituie ordinul de plata si nu statul de salarii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament salarial dublu / triplu anadesign anadesign Buna ziua, De 3 luni mi se vireaza pe card de catre firma unde lucrez , mult mai multi bani.In conditiile in care eu mi.am facut salariul si stiu ce venituri ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)