avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proba loc de munca o luna = 700 lei, dupa luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proba loc de munca o luna = 700 lei, dupa luna respectiva doar 350 de lei

M-am decis sa va intreb pe dumneavoastra ca sa evit o posibila gafa pe care as putea sa o fac intreband direct la servici (riscand sa pierd locul de munca)

Am acceptat o perioada de proba contra sumei de 7 milioane. Am inceput pe 8 august.
Mi s-a spus ca in cadrul firmei banii se dau pe 10 si pe 25.
Pe data de 25 august mi s-a dat 91 de lei corespunzatoare zilelor de 8,9 si 10 august.
Astazi, 9 septembrie 2011, am primit 350 de lei.

1. Este corect calculul lor? Nu ar fi trebuit sa primesc cei 700 integral?
2. O luna de lucru inceputa pe 8 august se termina pe..8 septembrie? :">
Cel mai recent răspuns: fergus , utilizator 22:20, 10 Septembrie 2011
Va multumesc inca o data! Contractul urmeaza sa mi-l faca. O sa vad atunci, dar pare sa fie corecta explicatia dumneavoastra! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul co SISSInew SISSInew Imi cer scuze: rectific: Un paznic, avand salariul brut=700 lei+175 lei spor de noapte(25%), a fost 6 luni in CFP ( nov., dec.2010 si ian, feb, mart.,april ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal de 85% kuky_t kuky_t As avea si eu o problema: mi-am calculat dupa ce am citit toate discutiile de pe net cam cat ar trebui sa primesc concediul prenatal dar in momentul in care mi ... (vezi toată discuția)
Taxe dupa salar OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI ce taxe se platesc dupa salar minim pe economie /lunar? Cu cat raman din 700lei? (vezi toată discuția)