avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordonanta presedintiala

detin un teren proprietate comuna eu si f sotie in anul 2009 am obtinut autorizatie pt constructia unei case si am inceput constructia ei in anul 2010 sotia a intentat proces de partaj acuma ma aflu la acoperirea casei si hop ordonanta presedintiala sa sistez lucrariile ce pot sa fac in continuare
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 19:30, 25 Ianuarie 2012
e normal sa se sisteze lucrarile daca sunteti in partaj.
Nu va ramane decat sa va judecati.
Instanta va decide in raport de probatoriu si apararilor partilor.
Simplu fapt ca a deschis proces nu inseamna neaparat ca va si castiga.
da ,dar trebuie sa se tina cont si de intemperiile care afecteaza constructia daca procesu de partaj dureaza 10 ani ce fac
constructia fa vii distrusa in totalitate de intemperii ori eu am construit o legal
viorel2011 a scris:

detin un teren proprietate comuna eu si f sotie in anul 2009 am obtinut autorizatie pt constructia unei case si am inceput constructia ei in anul 2010 sotia a intentat proces de partaj acuma ma aflu la acoperirea casei si hop ordonanta presedintiala sa sistez lucrariile ce pot sa fac in continuare

Puteti ataca cu recurs hotararea pronuntata .... pentru ce a promovat ordonanta presedintiala ? ...

va rog fi ti mai explicit ce pot sa fac in acest caz

Alte discuții în legătură

Recurs ordonanta presidentiala privind incredintare minor!!!! dragoste_de_tata dragoste_de_tata BUNA ZIUA!!!problema este urmatoarea....sotia mea a plecat de buna voie de acasa dupa care a introdus actiunea de divort si ordonanta presidentiala pentru ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva dumitru.iulia19 dumitru.iulia19 Ma confrunt cu o problema si nu imi gasesc inca raspunsurile,la sf lunii februarie 2015 am plecat cu fata din domiciliul tatalui pe baza multor santaje si ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala leona777 leona777 buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Directia de \\asistenta Sociala a obtinut in instanta prin ordonanta presid. dreptul de a -mi lua copilul ... (vezi toată discuția)