avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat

Va salut.

Am un proces pe fond funciar aflat la a doua rejudecare. Avocatul meu nu poate sa ma mai reprezinte din motive personale. As dori sa intreb cum pot alege si angaja un avocat de pe Forumul Avocatnet.ro. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea-Ionescu , utilizator 20:42, 9 Septembrie 2011
Puteti consulta pagina aceasta:

www.avocatnet.ro/content/con...

Selectati judetul si veti gasi consultantii inregistrati pe forum. Sau puteti publica zona in care locuiti si este posibil sa fiti contactat de unul dintre acestia prin intermediul M.P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare apel danolteanu danolteanu as dori o formulare ptr apel (fara a aparea numele avocatului) in numele meu pana imi gasesc avocat . contra -cost, binenteles. rog numar de telefon si pret ... (vezi toată discuția)
Avocat pe drpt penal cu experienta cedo Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, imi puteti recomanda pe cineva care are experienta in pregatirea si reprezentarea unui caz penal la CEDO.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Recomandare avocat ferarutudorel ferarutudorel Va salut cu respect, Doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in legislatie rutiera, de preferat din judetul Caras-Severin,in vederea solutionarii ... (vezi toată discuția)