avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită fidejusor
Discuție deschisă în Executare silită

fidejusor

Am dreptul sa vand un bun imobilar personal daca am semnat ca fidejusor pt un credit la banca in situatia in care am primit o notificare ca firma pt care am semnat nu si a chiatat datoriile? mentionez ca nu detin in firma respectiva calitatea de asociat/ administrator, nu cunosc situatia financiara a firmei iar bunul pe care doresc sa il vand este personal si nu este ipotecat/ garantat.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:03, 12 Septembrie 2011
Da, aveti dreptul.. ar fi util ca dvs sa vindeti pe bani, nu doar in acte
Aveti dreptul, doar ca va fi un act incheiat clar in fraduda creditorilor si acest act poate fi desfiintat in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusor didero didero Buna seara, Eu in calitate de persoana fizica si sotie a unuia dintre asociatii unei firme am semnat pe un contract ca fiind fidejusor.Sotul meu a decedat si ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)
Fidejusor ina1 ina1 Buna ziua, Societatea x are un credit restant. Banca a propus restructurarea/reorganizarea creditului. S-a garantat pentru credit cu un imobil proprietatea ... (vezi toată discuția)