avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autoturism

care este procedura prin care pot radia un autoturism de la politie, in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului cartea de identitate, contractul de vz. (am copie), cheile, masina urmand ca acesta sa il inscrie in zilele care urmau. Insa nu a facut-o si au trecut 3 ani, iar acum imi vin mie amenzile lui. Am radiat-o atunci de la financiar iar din cate mi-a spus el a inregistrat-o la el in sector. Eu n-am mai platit impozit de atunci, am hartie de radiere de la financiar, dar la politie tot eu figurez pt. ca el nu a inscris-o. Ce pot sa fac pt. a o radia de la politie fara el, pt ca raspunsul lui a fost "o sa o inscriu" ...poate mai trec inca 3 ani.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ggabiy , utilizator 11:48, 11 Septembrie 2011
pentru a o radia va trebui ca mai intai sa scapati de datoriile catre STAT... :((
Si cum ati putea sa o faceti altfel de cat platind acele sume, evident si amenzile....presupun ca nu va doriti asta.. :))
Insa mai exista o sansa sa il chemti in judecata pe cumparator...
;)
am contestat deja amenda la judecatoria Prahova, primita de el in jud. Prahova . Nu o sa platesc nimic o sa contest.toate amenzile. Ce pot face pt. a scoate masina de pe numele meu?
Chiar daca ati contestat amenda,in evidentele politiei figurati dvs drept proprietar
Contactatoi serviciul evidenta auto ,detaliati succesiunea evenimentelor probati existenta actului de instrainare
Serviciul va cerceta baza proprie de evidenta si poate dispune scoaterea dvs din evidenta ca si proprietar al respectivului proprietar
Privitor la amenzile contraventionale,va revine obligatia sa le achitati,urmand ca pentru recuperarea de la adevaratul vinovat sa promovati actiune in instanta
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
ynocentta, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Daca amenzile au fost aplicate dupa certificatul de inmatriculare, ar trebui sa le plateasca masina dvs. :rofl:
Daca au fost aplicate dupa permisul de conducere (si nu erati dvs. la volan) inseamna ca politistii sunt tampiti. Asta este de notorietate.

P.S. Bazele de date si evidentele M.A.I. sunt execrabile prin elaborare defectuoasa, incompleta si incompetenta personalului angajat. Nu vor recunoaste si vor da vina pe dvs. Mai bine va inmatriculati urmatoarea masina la bulgari si scapati de tampeniile din Romania.
Bafta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
ContSters184021, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Intentare proces-etape ggabiy ggabiy Ce trebuie sa fac pt. a da pe cineva in judecata? Cui sa ma adresez, unde, cam cat ma costa? Am vandut o masina acum 3 ani iar respectivul nu vrea cu nici un ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)