Ce trebuie sa fac pt. a da pe cineva in judecata? Cui sa ma adresez, unde, cam cat ma costa? Am vandut o masina acum 3 ani iar respectivul nu vrea cu nici un chip sa o inscrie, ea figurand tot pe numele meu. De la politie mi s-a spus ca singura solutie e sa-l dau in judecata (nici nu stiu ce sa cer in instanta).
Daca nu stiti cum sa procedati, apelati la un avocat. Va formula el actiunea in locul dvs. si vă va reprezenta in instanță. El stie si ce si cum si unde.
Chemati-l in judecat pe individul in cauza,dar cererea trebuie sa o faca un avocat,hotararea urmand a fi apta a pentru a radia autoturismul din evidenta serviciului de politie rutiera.
Cam cat ar costa treaba cu avocatul, procesul toate cele si daca ii voi putea imputa cheltuielile de judecata individului, chiar si onorariul avocatului.
Dupa parerea mea procesul va fi castigat 100%. S-a facut act de vz./cump., masina s-a radiat de la fisc, doar la politie figurez eu (amenzile lui venindu-mi mie fireste).
Radiere autoturism
ggabiy
care este procedura prin care pot radia un autoturism de la politie, in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului cartea de identitate, ... (vezi toată discuția)
Litigiu masina
masterd111
buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)