avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imobil adjudecat- intoarcerea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

imobil adjudecat- intoarcerea executarii silite

Am cumparat un apartament prin licitatie. S-a intors licitatia si l-am pierdut. Doresc sa recuperez banii. Am cistigat in instanta suma. Persoana refuza sa-mi dea banii, Am pornit executarea silita. Am avut trei termene si nu s-a prezentat nimeni la suma redusa. Cum pot sa-l execut. Am dreptul sa particip si eu? Lege?
Cel mai recent răspuns: emilvs , utilizator 20:34, 12 Septembrie 2011
Buna dimineata,
Lasati executorul sa isi faca treaba!!!
Evident ca puteti participa si dv. la aceste proceduri, si chiar va puteti adresa oricand executorului, cu sugestii, doar sunteti interesata in mod direct sa va recuperati banii...
implicativa in activitatea, de executare si gasiti portite pe care sa i le prezentai executorului pentru o executare mult mai eficienta si rapida..
mult noroc ;)
Dar la 5 licitatii cu pretul evaluat si apoi scazut nu s-a prezentat nimeni.
emilvs a scris
Am avut trei termene si nu s-a prezentat nimeni la suma redusa.


emilvs a scris:

Dar la 5 licitatii cu pretul evaluat si apoi scazut nu s-a prezentat nimeni.


5 licitatii si...3 termene?
Sigur? :)

Incercati sa ne oferiti mai multe amanunte pentru a primi un raspuns care sa va "descurce" si nu, mai mult, sa va incurce...de exemplu, v-ati inscris la licitatie (vedeti si disp. art.444-445, 506 c.proc.civ.)?

Colegul @sebastian a precizat ca trebuie sa lasati executorul sa-si faca treaba insa...acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa comunicati/sa urmariti/sa colaborati cu executorul judecatoresc, astfel incat sa va recuperati creanta/adjudecati imobilul-dupa caz.


Reiau.Am cumparat prin licitatie un apartament aflat in executare silita. Procedura initiala fiind viciata s- a intors licitatia si am fost evacuat silit dupa 4 ani. In proces nu mi s-a admis drept de retentie. Doresc sa-mi recuprez banii dati. Am initiat executarea silita asupra celui care a redobindit apartamentul si care nu mai are alt bun inscris .S-a redus pretul dar nici atunci dupa mai multe termene de licitatie nu s-a prezentat nimeni. Cum pot recupera banii. Principala cauza pentru care nu se prezinta nimeni este ca va trebui sa urmeze calea evacuarii fortate a titularului actual, procedura greoaie si urita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Executare silita Emil777 Emil777 Buna ziua, Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)