avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reparatie coloana apa calda pt cei debransati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reparatie coloana apa calda pt cei debransati

Locuiesc la bloc si sunt debransat de la sistemul de incalzire si apa calda furnizat de RADET.
In bloc a avut loc o avarie la una din coloanele de apa calda.
Este normal sa mi se perceapa cota parte din reparatie avand in vedere ca sunt debarsat ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Stroescu , Avocat 22:40, 1 Septembrie 2008
Da.Acoperirea cheltuielilor partilor comune ale blocului- aici incadrandu-se si instalatia de incalzire si apa calda, sant acoperite de proprietari. Faptul ca santeti debransata va scuteste de plata eventualelor consumuri de utilitati si nu de plata intretinerii acestor parti comune. Pare putin ciudat dar trebuie sa contribuiti cu o cota parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste? iozsi39 iozsi39 am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)