avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamurire

O actiune de divort care a fost depusa la judecatorie in luna aceasta si a primit termen de judecata in ianuarie se va judeca dupa codul actual? ; iar o actiune care se va inregistra in octombrie se va judeca dupa noul cod civil?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:03, 10 Septembrie 2011
Teoretic ar trebui sa se judece dupa actualul cod daca a fost depusa acum. O actiune care va fi depusa dupa 1 octombrie va fi judecata dupa noul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea aplicabila divortului miha19_87 miha19_87 [u]Situatie:[/u] Doua persoane de cetatenie romana vor sa divorteze. Acestea introduc actiunea de divort la instanta de la ultimul domiciliu comun al sotilor ... (vezi toată discuția)
Divort steven2011 steven2011 daca am depusa o actiune de divort ,cu termen in octombrie 10,dupa ce cod civil si de procedura civila ma voi judeca? cel vechi sau codul nou ? (vezi toată discuția)
Divort lilipa lilipa Sotul meu a introdus actiunea de divort ,el a parasit familia acum 3 luni.Eu nu doresc divortul ,nu are motive ,avem 2 copii minori.Intrebare:ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)