avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si custodia copilului

Buna seara, am o problema as dori sa divortez de sotul meu pt ca nu mai suport sa vad cum da bani pe alcool si la pacanele, insa mie frica sa fac acest pas din cauza faptului ca avem impreuna un baietel de 1 an si 7 luni si nu vreau sa-mi pierd copilul.Eu momentan sunt in concediu de crestere a coplilului pana la 2 ani iar el sta acasa.Exista posilbilitatea sa-mi ia copilul? va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:26, 10 Septembrie 2011
Daca nu aveti conditii pentru o buna crestere si educare a copilului exista posibilitatea de ai fi incredintat tatalui. Avand in vedere totusi varsta, nu cred ca va exista vreo instanta care sa acorde custodia tatalui.
Din ceea ce ziceti nu are nico sansa sa va ia copilul.
Daca v-ati angaja si avocat sansele lui ar fi chiar inexistente...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil minor elenarebeca elenarebeca Sunt mama a unui baietel de 6 ani,pe care il cresc singura de 4 ani,tatal baiatului figureaza doar in certificatul de nastere.Nu sunt casatorita legal doar am ... (vezi toată discuția)
Divort ,ajutati-ma ,va rog anastasya k anastasya k Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea custodia copilului meu maria nicholas maria nicholas Sunt mama la un baietel de 1an si 6 luni rezultat dintr-o relatie de concubinaj.Ne-am despartit cand baietelul avea 1 an .Eu neavand sprijin din partea tatalui ... (vezi toată discuția)