avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare copil minor

Sunt mama a unui baietel de 6 ani,pe care il cresc singura de 4 ani,tatal baiatului figureaza doar in certificatul de nastere.Nu sunt casatorita legal doar am trait 2 ani cu el,a intrat in puscarie,acum 6 luni a iesit si vrea sa imi ia copilul.Eu nu sunt acasa,sunt plecata la munca in strainatate,iar copilul sta cu mama mea,iar el o ameninta ca il ia,el nu a contribuit material deloc la cresterea lui.Copilul de cand sa nascut sta la parintii mei.Ce trebuie sa fac sa numai aiba nici un drept la copil?S-au il pot trece pe numele meu?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:51, 29 Ianuarie 2010
Solicitati in instanta incredintarea spre crestere si educare a minorului.
~ Conținut șters la cerere ~
pentru a preveni orice surpriza neplacuta din partea tatalui minorului , indicat ar fii sa solicitati in instanta custodia minorului .
astfel, dansul nu va putea sa-si vada copilul, decat conform programului de vizitare . si asta in conditiile incare va solicita stabilirea unui astfel de program .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodia copilului mihaela claudia mihaela claudia Buna seara, am o problema as dori sa divortez de sotul meu pt ca nu mai suport sa vad cum da bani pe alcool si la pacanele, insa mie frica sa fac acest pas din ... (vezi toată discuția)
Program vizita leonardy44 leonardy44 Bun gasit! din punct de vedere legal ce poate face un parinte privitor la situatia: -copilul are 14 ani;nu vrea sa si vada parintele patern ,nu vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)