avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neonorarea unei facturi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neonorarea unei facturi

Buna , doresc sa imi dati un sfat cum sa fac in urmatoarea problema.
Am achizitionat o hala din austria , am fost la fata locului am vazut-o ne-am inteles la pret sa intocmit o factura si un contract de vanzare cumparare urmand ca proprietarul sa o dezmonteze si sa ma cheme sa o pun in tir (pana acum toate bune si frumoase). Am facut doua drumuri de austria dar hala nu se mai demonta , am dat si 50% din pretul ei. La al treilea drum sotul pleaca incolo cu doi oameni si cand ajunge acolo hala mea nu mai era , ramane acolo incarca o alta hala care ia dat-o dar total la alta dimensiune deci mai mica (in contract am cerut sa scrie cati stalpi de rezistenta o sa primesc ) si primesc cu 5 stalpi mai putin decat situatia reala plus alte geamuri, usi care lipsesc . Acum trebuie sa trimit restul de bani dar eu nu am primit toata marfa . Deci cum sa fac ca sa fiu legal daca ma da in judecata ca nu am platit toata factura ??
Cel mai recent răspuns: atamax , utilizator 23:50, 3 Septembrie 2008
nu poate nimeni sa ma ajute cu un sfat ca sa stiu de unde sa incep!!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inserat pe verso-ul facturii ZERATUL ZERATUL Readuc in discutie subiectul legat de facturi emise de catre o societate comerciala catre o alta societate comerciala, care au inserat pe verso un contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin pe firma o hala de 500 m2 , in care depozitez ... lamasanu.grigore lamasanu.grigore Buna ziua. Detin pe firma o hala de 500 m2 , in care depozitez marfa pt 5 firme (tot la ale mele) . Spatiu nu este delimitat, ci pur si simplu marfa e ... (vezi toată discuția)
Tva transport marfa in ue maria2010 maria2010 Transportul aferent unei livrari intracomunitare este efectuat si facturat cu tva de catre o firma romana. Firma care efectueaza livrarea intracomunitara ... (vezi toată discuția)