avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna ziua
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna ziua

Am auzit ca la proba eliminatorie (cea cu teste grila) se vor afisa grilele saiu o parte din grile pe internet inainte cu o saptamana pe internet. Stie cineva daca este adevarat? si unde se vor afisa? va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Loryana , utilizator 18:27, 11 Septembrie 2011
buna ziua, eu personal nu am auzit despre o astfel de posibilitate. m-as bucura sa fie asa, chiar daca se vor afisa cu doar o saptaman inainte. cu invatatul cum stati?
destul de bine, zic eu.oricum nu mai e prea mult timp....multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Grile examen admitere barou 2012 pummy pummy Buna, exista modele de teste grila care s-ar putea da la examenul de admitere in barou? care sunt cartile dupa care ar trebui sa invatam in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)