avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri

Am avut un conflict cu o persoana pe care am batut-o si a depus plangere impotriva mea ,a scos certificat medico-legal de 6 zile .
As vrea sa stiu ce se poate intampla ,el nu vrea sub nicio forma sa se impace cu mine ce se poate intampla am inteles de la politistul care mi-a facut dosarul ca procurorul o sa imi de-a o amenda administrativa (dar eu mai am o amenda administrativa mai pot lua inca una ?) va multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: nick_cdr , utilizator 12:12, 14 Septembrie 2011
De unde stie politistul?!! pentru ca el propune solutia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune politist = amenda administrativa ? bukinst bukinst Un politist a fost reclamat pentru comiterea unor infractiuni. S-a dispus inceperea urmaririi penale si s-a stabilit ca a comis infractiunile prev si pedep. de ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala araoil araoil la 23.06.2011, un tanar de 18 ani a fost batut si a primit certificat medico-legal,14 zile ingrijire medicala. In urma bataii necesita implant (este vorba de ... (vezi toată discuția)
Pot fi condamnat pentru furt in acest caz? raul_feel raul_feel Buna. Intr-o seara eram intr-un parc si am vazut o banca care nu era montata si era abandonata. Deci nu era pentru stat jos. Eu am luat-o si am dus-o ... (vezi toată discuția)