avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie Curtea Conturi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie Curtea Conturi

Buna ziua,

In urma controlului Curtii de Conturi s-a stabilit prin RAF si PV ca niste salariati au incasat necuvenit anumite sume de bani.

Stie cineva cum se poate contesta din partea noastra a salariatilor acel RAF si PV pentru ca primarul nu vrea sa le conteste????#-o
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 17:05, 11 Septembrie 2011
Prima intrebare care ar veni este: „Ati primit necuvenit anumite sume?”

Cititi Art. 92-108 din Regulamentul din 4 februarie 2009
privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice Curtii de Conturi, precum si valorificarea actelor rezultate din aceste activitati (aprobat prin Hotararea plenului Curtii de Conturi nr. 1/2009, conform prevederilor art. 12 alin. (2) din Legea nr. 94/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare)
In prezent actul normativ care reglementeaza desfasurarea activitatii Curtii de Conturi este HOTARARE nr. 130 din 4 noiembrie 2010 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice Curtii de Conturi, precum si valorificarea actelor rezultate din aceste activitati
EMITENT: CURTEA DE CONTURI
PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 832 din 13 decembrie 2010
Data intrarii in vigoare : 1 ianuarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie emisa de camera de conturi judeteana irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ? (vezi toată discuția)
Curtea de conturi cucuveaua cucuveaua cine este, ce atributii are si daca hotararile sale sunt echivalente cu ale unei instante (vezi toată discuția)
Modul de contestare a deciziei de prelungire a termenului pentru realizarea unor masuri dispuse de curtea de conturi marinescu999 marinescu999 Mentionez ca in 2011 Curtea de Conturi a dispus unei institutii publice niste masuri. Institutia respectiva a contestat acele masuri in instanta iar instanta ... (vezi toată discuția)