avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

Existenta unui contract de chirie spatiu si a facturii pt. chirie sunt conditii sufieciente pentru declararea punctului de lucru?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:38, 15 Septembrie 2011
hmadalina a scris:
iar in cazul in care am desfintat punctul de lucru? Trebuie sa declar undeva? Va multumesc.

Pai cum l-ati desfiintat, daca nu ati declarat desfiintarea acestuia?:slap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Ce activitate (cod caen) trebuie sa declar la onrc? gyoni8 gyoni8 Ce activitate (cod CAEN) trebuie sa declar la ONRC? SItuatia este urmatoarea: O societate comerciala a inchiriat un apartament de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru obee obee Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)