avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj in lipsa mea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj in lipsa mea

as dori sa stiu si eu daca se poate face partajul in lipsa mea eu fiind plecat in strainatate ......va multulesc anticipat:-/
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:41, 11 Septembrie 2011
Se poate face la cerere , si punand un avocat sa va reprezinte
:)
Da, se poate si ar fi bine sa va angajati avocat intrucat daca va judeca in lipsa poate sa va faca arsice...
Daca nu va prezentati cand sunteti citat si nu va angajati avocat, se va judeca in lipsa.
Controlati din cand in cand pe site-ul judecatoriei de care apartineti cu domiciliul( portal just), daca exista un proces pe rol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal andreea_popescu andreea_popescu In cadrul unei familii apar neintelegeri intre cei doi soti, iar sotia isi gaseste un loc de munca in afara granitelor si paraseste domiciliul conjugal fara ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre o talharie care nu a avut loc ionescubbm ionescubbm O cunostinta foarte buna este plecata in strainatate de aproximativ noua luni. Inaite de a plecaa i-am facut carte de identitate pe adresa mea.Dupa aprotimativ ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere consultanta juridica din strainatate? vasilepop vasilepop ce ar trebui sa fac ca, in calitate de parat, sa obtin consultanta juridica , avocat. sunt in alta tara si in eventualiatea unor procese in romania , care ar ... (vezi toată discuția)