avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE

BUNA DIMINEATA! AM SI EU O INTREBARE:CE SE POATE INTAMPLA DACA PLEC DE LA LOCUL DE MUNCA FARA SA ANUNT,FARA SA IMI DAU DEMISIA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 12 Septembrie 2011
Demisia este reglementata de art.81 C.mun. din data de 18.05.2011 ... atunci a fost republicat Codul Muncii .

@ ralukuutza
depuneti o cerere prin care solicitati angajatorului incetarea c.i.m. cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun.- , in acest caz, nu se acorda preaviz.
Daca plecati sau lipsiti de la serviciu nemotivat se poate dispune, in conditiile legii, desfacerea disciplinara a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz mireille0618 mireille0618 Buna ziua. Doresc sa-mi dau demisia cu acordul partilor, \"la zi\" cum se spune, fara a mai sta in perioada de preaviz, dar angajatorii nu sunt de acord. Ce se ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare cim cu acordul partilor neaprobata kitty_26g kitty_26g Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere. In cazul in care un angajat trimite catre angajator prin fax cerere de incetare Cim cu acordul partilor, iar ... (vezi toată discuția)
Mutare pe un post inferior kszabo1979 kszabo1979 Buna ziua As fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva in poblema urmatoare: Sunt angajata la o firma de 10 ani in functie de sef birou export / ... (vezi toată discuția)