avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte pentru indemnizatia CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte pentru indemnizatia CCC

Am domiciliul in Caracal dar am nascut in Bucuresti si am viza de flotant, intrebarea mea este, daca stie cineva, unde pot depune actele pentru indemnizatie si alocatie copil, in Caracal sau in Bucuresti??.....Trebuie sa am domiciliul in Bucuresti neaparat pentru a le depune aici sau e buna si viza de flotant?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 13:49, 12 Septembrie 2011
In drept ar fi la Caracal.... ;)
se poate in Bucuresti daca viza de flotant este valabila. mergeti la directia generala de asistenta sociala si protectia copilului din sectorul unde aveti flotantul si depuneti actele acolo.
este posibil sa vi se ceara o negatie din care sa reiasa ca nu ati depus la Primaria Caracal actele pentru alocatie si pentru indemnizatie.
sa aveti grija la expirarea vizei de flotant. daca o reinnoiti trebuie sa mergeti la agentia de prestatii sociale si sa depuneti copie dupa CI cu noua viza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil in alt oras decat cel de domiciliu cpetru cpetru Situatia actuala: suntem casatoriti si avem domiciliu in Iasi, dar lucram in bucuresti (avem viza de flotant in bucuresti). De curand avem un copil nascut in ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta nou nascut florinam florinam Buna ziua! Am si eu o intrebare, careia nu-i gasesc raspuns singura. Eu si sotul meu nu avem aceeasi adresa pe actul de identitate, insa avem viza de ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copii tasya tasya Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Fiul meu a implinit 18 ani dar este inca elev in cls a XII-a. Pana in iulie (cand a implinit 18 ani) a primit ... (vezi toată discuția)