avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere copil in alt oras decat cel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere copil in alt oras decat cel de domiciliu

Situatia actuala: suntem casatoriti si avem domiciliu in Iasi, dar lucram in bucuresti (avem viza de flotant in bucuresti).
De curand avem un copil nascut in Bucuresti.

Intrebarea:
Am putea beneficia de
- alocatia copilului
- indemnizatia de crestere cuvenita mamei (in conditiile in care a lucrat ultimele 12 luni)
in Bucuresti?

La starea civila mi s-a refuzat inscrierea copilului in livretul de familie pe motiv ca nu sunt domiciliat in Bucuresti.
Sa spunem ca merg in Iasi si il inscriu in livret. Celelalte dosare se pot depune la Serviciul de Asistenta Sociala din Bucuresti (sector 3)?

Pana acum am inteles ca singura solutie pentru a scapa de drumurile la iasi (~100 ron) ar fi buletinul de Bucuresti.

Va multumim.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 08:57, 4 Aprilie 2007
nu vad de ce nu ai putea depune dosarele prin posta....??// scapi si de statul la rand.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru indemnizatia ccc ellay_yon ellay_yon Am domiciliul in Caracal dar am nascut in Bucuresti si am viza de flotant, intrebarea mea este, daca stie cineva, unde pot depune actele pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Legat de adresa de pe buletinele părinții iar copilul născut în alt oraș. Danuscaia Danuscaia Buna ziua.Nelămurirea mea este următoarea: urmează sa nasc la un spital privat din București unde stam cu chirie.(nu avem mutație sau viza de flotant ci ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil raluciii raluciii Buna ziua, In curand voi naste, si as dori daca imi puteti spune ce anume trebuie sa contina dosarul necesar pentru indemnizatie, cand trebuie depus mai ... (vezi toată discuția)